Konfirmation 2017

På denne side vil vi lægge informationer om konfirmationerne der skal finde sted i foråret 2017, efterhånden som der kommer nye informationer.

Gospel med konfirmander

fredag d. 21. april
– hele dagen

Konfirmanderne har fri fra skole og skal i stedet bl.a. synge gospel.
Vi har i år inviteret den aarhusianske gospel instruktør Rune Herholdt, der er kendt for sit arbejde med konfirmander over hele landet. Rune siger om sit arbejde sådan her:
Konfirmanderne kan godt synge, de fleste elsker det faktisk! - af og til skal de godt nok guides ind i musikkens univers, men når de først er dér giver de slip og slår sig løs... Konfirmandgospel skal ses som en del af konfirmandernes undervisning, hvor sang, musik, historie og evangelium går op i en højere enhed.
I en tid, hvor børnene skal finde deres ”egne ben” er det min ypperste opgave, fremhæver Rune, at få sagt til konfirmanderne, at de er elsket, og at de ikke er alene. ”You are not alone”.
Derudover ønsker jeg at vise konfirmanderne hvor bred en folkekirke vi har, samt at fortælle dem om gospelmusikkens historie.
Såvidt Rune Herholdt, som altså kan opleves i Faaborg kirke fredag d. 21. april sammen med sognenes 85 konfirmander og deres fire præster.
Efter en hel dag sammen, hvor der også bliver tid til lidt bevægelse, god mad og hygge kulminerer det hele i en festlig gospel gudstjeneste kl. 15.30 i Faaborg kirke, hvor konfirmandernes familier, venner og naboer naturligvis er selvskrevne til at være med, men alle er hjerteligt velkomne.

Konfirmanderne deltager i konfirmandtræf med konfirmander fra hele fyn i Odense Domkirke torsdag den 2. februar. Læs præsternes orientering til konfirmander og forældre her.

Søndag d. 30. april:
Diernæs Kirke kl. 10,00: Diernæs-børn fra Sundskolen + Diernæs-børn fra Enghaveskolen

v. Marianne Skovmand
Faaborg Kirke kl. 10,00: Faaborg-børn fra Enghaveskolen v. Henrik Nedergaard

Søndag d. 7. maj:
Faaborg Kirke kl. 10,00: Tidligere elever fra Sundskolen v. Marianne Skovmand

Fredag d. 12. maj (Store Bededag):

Faaborg Kirke kl. 9,00: Tidligere B-klasse fra Toftegårdsskolen v. Henrik Nedergaard

Faaborg Kirke kl. 11,00: Tidligere A-klasse fra Toftegårdsskolen v. Lene Matthies

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION I 2017

finder sted i forbindelse med gudstjenesten i Faaborg kirke den 25. september kl. 10,30.

Medbring dåbsattest/navneattest!

Vi starter med en festlig gudstjeneste i Faaborg kirke kl. 10.30..
Efter gudstjenesten er der indskrivning af sæsonens konfirmander, der skal konfirmeres i enten, Faaborg, Diernæs, Lyø eller Avernakø kirker.

Uptime-IT ApSFaaborg kirke, Kirkestræde 11, 5600 Fåborg