Konfirmation

Du kan blive konfirmeret i folkekirken, hvis du er døbt. Konfirmationen bekræfter din dåb. Du skal altså være døbt og endvidere have deltaget i konfirmationsforberedelsen, som styrker din fortrolighed med det kristne trosgrundlag og folkekirkens gudstjeneste. Præsten kan forlange, at du deltager i et antal gudstjenester i løbet af konfirmationsforberedelsen.

Konfirmationen foregår normalt ved en søndagsgudstjeneste om foråret, men kan også afholdes Bededag og Kristi Himmelfartsdag.

Forberedelsen og konfirmationen finder normalt sted i det sogn, hvor du bor.

GRUNDET NYE TILTAG FRA REGERINGEN VIL ALLE KONFIRMATIONER 2020 BLIVE UDSKUDT TIL SENERE PÅ ÅRET.

SE DE NYE DATOER I SKEMAET.

ALLE BERØRTE FORÆLDRE TIL KONFIRMANDER VIL FÅ DIREKTE BESKED.

Konfirmandforældre-møder

Udsat - ny dato kommer senere

Vibeke Hammerum holder møde for forældre til de konfirmander, der skal konfirmeres af hende i Faaborg kirke fredag den 8. maj.

Dette forældre-møde afholdes torsdag den 26. marts kl. 17.00 i Faaborg kirke

Lars Ole Jonssen holder møde for forældre til de konfirmander, der skal konfirmeres af ham i Faaborg kirke søndag den 10. maj.

Dette forældre-møde afholdes torsdag den 26. marts kl. 19.00 i Faaborg kirke.

Lene Matthies holder møde for forældre til de konfirmander, der skal konfirmeres af hende i Diernæs kirke og i Faaborg kirke søndag den 3. maj.

Dette forældre-møde afholdes tirsdag den 31. marts kl. 17.00 i Faaborg kirke.

Jesper Svärd holder møde for både de konfirmander og forældre til de konfirmander, der skal konfirmeres af ham i Horne kirke fredag den 8. maj.

Dette møde afholdes torsdag den 2. april kl. 19.30 i konfirmandstuen i Horne præstegård. Dette møde er således for både forældre og konfirmander.

Merete Holck holder orienteringsmøde for Svanninge-Falsled konfirmanderne og deres forældre i konfirmandstuen ved Svanninge præstegård torsdag den 2. april

kl. 19.

På møderne vil der blive orienteret om blandt andet alt det praktiske vedrørende selve konfirmationerne.

Vel mødt!

Det var på ingen måde en selvfølge, at Sylvester skulle konfirmeres.

Læs om Sylvester og beslutningen han skulle tage.

KONFIRMATIONSDATOER

(Primært konfirmander som bor i Faaborg og Diernæs sogne)

Søndag d. 3. maj. v. Lene Matthies:

NY DATO: Lørdag d. 15. august

Diernæs Kirke kl. 9,30: Diernæs-konfirmander fra Øhavsskolen (Sundskolen) + Diernæs-konfirmander fra Enghaveskolen
Faaborg Kirke kl. 11,00: Faaborg-konfirmander fra Enghaveskolen

Fredag d. 8 maj (Store Bededag) v. Vibeke Hammerum:

NY DATO: Søndag d. 16. august kl. 9,30

Elever fra Øhavsskolen (Sundskolen)
Faaborg Kirke kl. 10,30: Konfirmander født i januar, februar, marts, april, maj og juni

Søndag d. 10. maj v. Lars Jonssen:

NY DATO: Søndag d. 16. august kl. 11,30

Elever fra Øhavsskolen (Sundskolen)
Faaborg Kirke kl. 10,30: Konfirmander født i juli, august, september, oktober, november og december.

Søndag d. 25. april:

Diernæs Kirke kl. 9,30: Diernæs-konfirmander fra Øhavsskolen + Diernæs-konfirmander fra Enghaveskolen
Faaborg Kirke kl. 11,00: Faaborg-konfirmander fra Enghaveskolen

Fredag d. 30 april (Store Bededag):

Elever fra Øhavsskolen
Faaborg Kirke kl. 9,30: Konfirmander født i januar, februar og marts
Faaborg Kirke kl. 11,30: Konfirmander født i april, maj og juni
OBS.: I tilfælde af små hold kan der evt. blive tale om kun 1 konfirmation kl. 10,30!

Søndag d. 2. maj:

Elever fra Øhavsskolen
Faaborg Kirke kl. 9,30: Konfirmander født i juli, august og september
Faaborg Kirke kl. 11,30: Konfirmander født i oktober, november og december

Søndag d. 8. maj:

Faaborg Kirke kl. 11,00: Faaborg-konfirmander fra Enghaveskolen

Fredag d. 13. maj (Store Bededag):

Elever fra Øhavsskolen
Faaborg Kirke kl. 9,30: Konfirmander født i januar, februar og marts
Faaborg Kirke kl. 11,30: Konfirmander født i april, maj og juni

Søndag d. 15. maj:

Elever fra Øhavsskolen