Velkommen til Faaborg kirke (Helligåndskirken)

Velkommen til Faaborg sogns hjemmeside. Her kan du altid finde oplysninger om, hvad der rører sig i kirken netop nu samt lidt om dens historie.

Du finder, hvornår der er gudstjenester, koncerter og andre arrangementer i kirken.

Ønskes der kontakt til sognets præster, kirkens personale eller menighedsrådet, kan du finde deres adresser, telefonnumre og evt.

e-mailadresser på hjemmesiden.

Faaborg kirke er genåbnet - dog under skærpede retningslinjer.

Den 18. maj fik vi lov til at åbne kirken igen til gudstjenester, dåb og bryllup efter at have være lukket ned siden 11. marts på grund af covid-19 virus.

Der vil blive afholdt gudstjeneste hver søn- og helligdag. Se mere på vores hjemmeside, Facebook eller i magasinet Det rigtige Faaborg.

Da vi skal følge vejledningen fra Kirkeministeriet og sundhedsmyndighederne, vil der være skærpede retningslinjer for afholdelse af kirkelig aktivitet. Dette betyder:

• Der må være max. 80 personer i kirkerummet (uden personale)
  • Der skal være 2 meters afstand mellem hver kirkegængere, der ikke bor i samme husstand
  • Der vil være afmærket de steder man kan sidde
  • Der synges med salmeark – medbring dog gerne egen salmebog
  • Der vil blive afholdt altergang – retningslinjerne vil blive oplyst til den enkelte gudstjeneste

Er der spørgsmål til ovenstående kan man tage fat i vores personale, der vil være tilstede ved gudstjenesten.

Vi håber på forståelse for dette, og ser frem til at vi igen kan benytte vores flotte kirkerum.

Faaborg sogns menighedsråd

Ny kirkekunst i Helligaandskirken

Jim Lyngvild udstiller i samarbejde med Faaborg kirke 7 fotostater som han har lavet med billedscener og inspiration fra Bibelens fortællinger.

Billederne vil stå i kirken frem til 1. september, hvorefter hele kirkerummet vil blive renoveret de følgende 14 måneder.

Er man en gruppe og ønsker rundvisning er man velkommen til at kontakte formand, Thomas Patrick Ingemansen på mail
thomas.faaborgkirke@gmail.com

KOM FORBI - kirken er åben hver dag

Vedr. konfirmationer - klik her

Kirkenyt kan læses her.

Har du brug for at tale med en præst?

Find kontaktoplysninger her,

eller det kan det ske på chatten

- helt anonymt.

Gå til www.sjaelesorg.nu