Minikonfirmander

Klik på det store billed for at se fuld størrelse.

Minikonfirmander 2016

Minikonfirmanderne i Klokketårnet.

Efterårets forløb for minikonfirmander er skudt godt i gang og på en kold, men solbeskinnet novemberdag gik turen traditionen tro til Klokketårnet. Iklædt de flotte kopier af Helligåndsbrødrenes fine og traditionsrige munkekutter, der er syet naturligvis i størrelse minikonfirmand og medbringende lækre og velsmurte madpakker. Der blev spist madder, kiks og drukket juice, mens Annelise Poulsen fortalte klokketårnets historie og også lidt om nisser og trolde i tårnet. Bagefter gik turen de mange trin næsten op til tårnets top, hvor kirkens organist Bo Lerche demonstrerede det fine klokkespil, der i dagens anledning spillede for børneører kendte melodier. Vi nød den flotte udsigt. ”Hjemme igen” i Det nye Hospital blev der tegnet og danset indtil kl. 16.30, hvor en hyggelig eftermiddag for denne gang var slut for de i alt 13 børn, som har valgt at gå til minikonfirmand ved Faaborg kirke. De næste gange skal vi snakke meget mere kirke og kristendom, lave dekorationer og forberede afslutningen, der finder sted i Faaborg kirke tirsdag d. 26.november kl. 16.30. Forældre, søskende, bedsteforældre, venner og naboer er særligt inviterede. Vi afslutter med et let traktement i sakristiet og våbenhuset.

Sognepræst Marianne Aagaard Skovmand

Nødvendige

NavnFormålUdbyderUdløber

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger