Faaborg kirke
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
 
   
     
 
 
 
Menu  

Velkommen til Faaborg kirke

 

Velkommen til Faaborg sogns hjemmeside. Her kan du altid finde oplysninger om, hvad der rører sig i kirken netop nu samt lidt om dens historie.

Du finder, hvornår der er gudstjenester, koncerter og andre arrangementer i kirken.

Ønskes der kontakt til sognets præster, kirkens personale eller menighedsrådet, kan du finde deres adresser, telefonnumre og evt.

e-mailadresser på hjemmesiden.

 

 

 

 

I 2017 er det 500 år siden Martin Luther slog 95 teser op på porten til slotskirken i Wittenberg – en begivenhed der blev startskuddet til reformationen. Ideen med markeringen af reformationsjubilæet er at fremme forståelsen af reformationens betydning for det danske samfund, dansk identitet og bevidsthed. Det var ikke Luthers mening af splitte kirken. Han ville blot få den tilbage på rette spor. Men resultatet skulle vise sig at blive et brud med Romerkirken og dannelsen af protestantismen.

 

Se programmet for fejringen af reformationsjubilæet i Faaborg og Diernæs her.

 

Se planen for salmemaraton her.

 

Læs om reformationsfejringen i Faaborg Provsti her.

 

Efter gudstjenesten fastelavnssøndag blev der plantet et æbletræ ved kirken på plænen ned mod sundet, hvor det skal stå som søstertræ til træet i Odense, som er søstertræ til de 500 træer, der er plantet i Wittenberg i Tyskland og til minde om reformationsjubilæet i 2017.

  

Faaborg kirke søger sangere til ungdomskor

Læs mere her!

 

 
 
 
 
  Uptime-IT ApSFaaborg kirke, Kirkestræde 11, 5600 Fåborg