Kirkens døgn i Faaborg og Diernæs

Program fredag den 8. september

Faaborg kirke kl. 10.00
Luthersang & rundstykker

Morgenandagt ved en af kirkens præster efterfulgt af rundstykker i våbenhuset.

Faaborg kirke kl. 16.00
1 times støttekoncert ved Jan Valbak.

Det er gratis at komme til koncerten, men vi lader hatten gå rundt. Alt hvad der samles ind i forbindelse med "Kirkens Døgn" går ubeskåret til "Havnestuen" og "Foreningen Huset" i Faaborg.

Det nye Hospital kl. 19.00
Film om Martin Luther. Herefter teologisk salon omkring Luther.

Der vil inden filmen være mulighed for at få en lettere anretning af tapas - hertil drikkelse.

Faaborg Kirke kl. 23.00
Natkirke med band.

Vi håber at især mange unge vil finde vej til en anderledes gudstjeneste ved sognepræst Lene Matthies.

Der vil være mulighed for at tænde lys og skrive bønner. Musikken leveres af "Musikgårdens Ungdomsband",
så
kom og få vellyd til krop og sind.

Program lørdag den 9. september

Diernæs kirke kl. 9.30
Kirkefortælling om Diernæs Kirke.

Graver Karin Daugaard fortæller om kirken og dens historie.

Diernæs kirke kl. 9.45
Kirkevandring til Finstrup Kirkeruin, “Fynsk Pilgrimsvandring”.
Vandring til Finstrup Kirkeruin, hvor tidl. sognpræst Einar Fog Nielsen vil fortælle. Herefter vil der være en forfriskning.

Faaborg Kirke kl. 11.30
Orgelmatiné.

30 min. orgelmusik ved kirkens organist med udgangspunkt i nogle af Reformationens og eftertidens værker.

Faaborg Kirke kl. 12.00
Rundvisning i Faaborg kirke – og pølsevogn.

Sognenes præster vil fortælle om kirken og dens historie. Der vil også være mulighed for at skrive en bøn og tænde et lys. Imens vil der være stillet en pølsevogn op ved kirken.

Faaborg Byorkester slutter arrangementet festligt af med traditionel jazz- og folkemusik.

Find os på facebook.dk: “Kirkens døgn - Faaborg/Diernæs”

Alle arrangementer begge dage inkl. spisning og drikkelse er gratis.

Alle bidrag, der lægges i kirkebøssen disse dage går ubeskåret til “Havnestuen” og “Huset”.

Nødvendige

NavnFormålUdbyderUdløber

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere