”MUNKE-CAMP” FOR KOMMENDE 4. KL. DEN 3.-5. AUGUST

I 3 dage tager vi på en fantastisk rejse tilbage til Middelalderen, til dengang der lå et Helligåndskloster i Faaborg. Børnene – drenge og piger - får lov at prøve livet som munk, og de skal blandt andet iklædes munkekutter, lave kors, bage klosterbrød og en bønnekrans. Vi begynder hver dag med middelaldermorgenmad, og går i løbet af dagen på opdagelse i Klosterkirkens rum og i kristendommens fortællinger og traditioner.

Lørdag vil drage på pilgrimsrejse til Lyø.

Munke-campen slutter festligt om søndagen med forældre og søskende til Munke-gudstjeneste, hvor alle modtager sit velfortjente ordensbevis.

Munke-campen ledes af sognepræsterne Lene Matthies og Henrik Nedergaard. Desuden medvirker bl.a. Annette Jørgensen fra Faaborg kirkes Børne- og ungeudvalg samt kirkens personale.

Dagsprogram:

Fredag kl. 8.30 – 15.30: I lære som munk. Leg, fortælling, spændende aktiviteter og sang.

Lørdag kl. 7.45 – 15.40: ”Pilgrimstur” til Lyø

Søndag kl. 10.00 – ca. 14.00: ”Munke-gudstjeneste med efterfølgende frokost og overrækning af ordensbeviser.

Faaborg, Diernæs, Lyø og Avernakø kirker

Uge 31: fredag d. 3/8, lørdag d. 4/8 og søndag d. 5/8.

Hvem kan deltage?

Alle elever, der skal begynde i 4. klasse efter sommerferien, kan deltage i Munke-camp – både døbte og udøbte. Det er frivilligt at deltage, og har ikke betydning for deltagelse i konfirmandundervisningen i 7. klasse.

Børn fra Faaborg, Diernæs, Lyø og Avernakø sogne har fortrinsret. Der er plads til i alt 20 børn.

Kontakt: Formand for Børne- og ungdomsudvalget Annette Jørgensen 6063 2185.

Mail: Annette67@live.dk

Tilmelding

tilmeldingsblanket som sendes til kirkekontoret eller vedhæftet på mail til faaborg.sognfaaborg-midtfyn@km.dk
SENEST d. 15. juli.

Det er gratis at deltage og forplejning er indkluderet.

Download tilmeldingsblanket

Nødvendige

NavnFormålUdbyderUdløber

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger