”MUNKE-CAMP” FOR KOMMENDE 4. KL. DEN 3.-5. AUGUST

I 3 dage tager vi på en fantastisk rejse tilbage til Middelalderen, til dengang der lå et Helligåndskloster i Faaborg. Børnene – drenge og piger - får lov at prøve livet som munk, og de skal blandt andet iklædes munkekutter, lave kors, bage klosterbrød og en bønnekrans. Vi begynder hver dag med middelaldermorgenmad, og går i løbet af dagen på opdagelse i Klosterkirkens rum og i kristendommens fortællinger og traditioner.

Lørdag vil drage på pilgrimsrejse til Lyø.

Munke-campen slutter festligt om søndagen med forældre og søskende til Munke-gudstjeneste, hvor alle modtager sit velfortjente ordensbevis.

Munke-campen ledes af sognepræsterne Lene Matthies og Henrik Nedergaard. Desuden medvirker bl.a. Annette Jørgensen fra Faaborg kirkes Børne- og ungeudvalg samt kirkens personale.

Dagsprogram:

Fredag kl. 8.30 – 15.30: I lære som munk. Leg, fortælling, spændende aktiviteter og sang.

Lørdag kl. 7.45 – 15.40: ”Pilgrimstur” til Lyø

Søndag kl. 10.00 – ca. 14.00: ”Munke-gudstjeneste med efterfølgende frokost og overrækning af ordensbeviser.

Faaborg, Diernæs, Lyø og Avernakø kirker

Uge 31: fredag d. 3/8, lørdag d. 4/8 og søndag d. 5/8.

Hvem kan deltage?

Alle elever, der skal begynde i 4. klasse efter sommerferien, kan deltage i Munke-camp – både døbte og udøbte. Det er frivilligt at deltage, og har ikke betydning for deltagelse i konfirmandundervisningen i 7. klasse.

Børn fra Faaborg, Diernæs, Lyø og Avernakø sogne har fortrinsret. Der er plads til i alt 20 børn.

Kontakt: Formand for Børne- og ungdomsudvalget Annette Jørgensen 6063 2185.

Mail: Annette67@live.dk

Tilmelding

tilmeldingsblanket som sendes til kirkekontoret eller vedhæftet på mail til faaborg.sognfaaborg-midtfyn@km.dk
inden d. 1. juli 2018.

Det er gratis at deltage og forplejning er indkluderet.

Download tilmeldingsblanket